Onderhoud

Natuurlijk kunt u daar zelf al heel wat aan doen. Denk bijvoorbeeld aan het regelmatig controleren van het oliepeil, de verlichting en de bandenspanning. Maar om ervoor te zorgen dat uw auto 100% betrouwbaar en in topconditie blijft, is het noodzakelijk dat er regelmatig met een vakkundig oog naar gekeken wordt.

Onderhoudsbeurt
De Algemene Periodieke Keuring is niet meer dan een momentopname. Bovendien wordt hierbij vooral gekeken naar de verkeersveiligheid. Motor en versnellingsbak komen bijvoorbeeld helemaal niet aan de orde. Wordt uw auto goedgekeurd, dan betekent dit dus niet dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Ondanks de APK moet regelmatig door een vakman naar de staat van uw auto gekeken worden. Hoe vaak hangt uiteraard helemaal af van hoeveel kilometers u rijdt. U weet zeker dat Autoservice Van Liere uw auto van top tot teen controleert. Daarbij komen alle belangrijke onderdelen aan de orde. Van remmen en banden tot schokdempers, uitlaat en katalysator.             

Duidelijkheid
Constateren wij bij de onderhoudsbeurt een mankement, dan hoort u dit meteen. Ook kan de monteur u precies vertellen welke reparaties u op korte termijn en/of nog kunt verwachten. U weet dus vooraf precies waar u aan toe bent en wat de kosten zullen zijn. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Bij reparaties aan uw auto gebruikt Autoservice Van Liere alleen onderdelen van hoge kwaliteit die voldoen aan de strengste specificaties. Daarbij bent u verzekerd van vaste en scherpe reparatieprijzen. Wij kunnen voor uw auto de juiste prijscalculatie maken, altijd inclusief onderdelen, arbeidsloon, klein materiaal, milieukosten en BTW.

Grote beurt inclusief APK
Door de APK te combineren met een onderhoudsbeurt slaat u in feite twee vliegen in één klap. In dat geval is de APK gratis én uw auto wordt door monteurs van Autoservice Van Liere direct vakkundig onder handen genomen.